مقایسه مودم های جیبی نزتک NZT-77C و تی پی لینک M7200
اینترنت پرسرعت و اتصال با کیفیت، یکی از نیاز های اساسی امروزه افراد می باشد. با اینکه در حال حاضر تمامی گوشیهای هوشمند قابلیت اتصال به اینترنت از طریق سیمکارت را دارند، اما همچنان از نظر سرعت، پهنای باند و کیفیت اتصال به پای مودمها نمیرسند. مودم های نزتک 77C و TP-Link M7200 بیسیم بوده و شما می توانید به راحتی آن را در هرجایی از محل کار خود یا منزل گذاشته و به راحتی از آن استفاده کنید. یکی از دغدغه های ما در مسافرت و طول سفر، مشکل اتصال به اینترنت می باشد. ولی با وجود مودم های بیسیم این مشکل به راحتی حل شده است و ما می توانیم با خیال راحت و بدون نگرانی درباره اینترنت، سفری لذت بخش داشته باشیم. در این مقاله برای کمک به شما در انتخاب، دو مودم های جیبی نزتک NZT-77C و تی پی لینک M7200 را باهم از لحاظ ظاهری و فنی مقایسه خواهیم کرد.
مقایسه ویژگی های ظاهری مودم های جیبی نزتک NZT-77C و تی پی لینک M7200
از ویژگی هایی که می توان به آن اشاره کرد، آن است که مودم NZT-77C و تی پی لینک M7200 بیسیم و قابل حمل می باشند. مودم NZT-77C به رنگ سفید و مودم TP-Link M7200 به رنگ مشکی تولید شدهاند. مودمهای NZT-77C و TP-Link M7200 هر دو دارای دکمه خاموش و روشن میباشند. مودم نزتک c77 در ابعاد 10 × 59 × 94 میلیمتر و مودم تی پی لینک M7200 در ابعاد 19.8 × 56.7 × 94 میلیمتر تولید شدهاند. بنابراین از نظر اندازه تفاوت چندانی با هم ندارند. اما مودم تی پی لینک از 50 گرم وزن برخوردار بوده که این مقدار برای مودم سیم کارت خور نزتک به 160 گرم می رسد.
مقایسه ویژگی های وایرلس
سرعت بسیار بالای وای فای در مودم های جیبی نزتک NZT-77C و تی پی لینک M7200 قابل توجه میباشد. به طوری که یشترین سرعت دانلود؛ در زمان استفاده از شبکه ی 4G LTE؛ برابر با 150 مگابیت بر ثانیه و بیشترین سرعت آپلود هم حداکثر 50 مگابیت بر ثانیه است. اگر اهل دانلود و آپلود فایل باشید، میدانید که این رقم ها بدین معناست که در چند دقیقه کوتاه، براحتی میتوانید هر فیلمی را دانلود و یا آپلود کنید! بنابراین با سرعت متوسط مودم های NZT-77C و تی پی لینک M7200، به راحتی می توانید تا 10 دستگاه، از جمله گوشی همراه، تبلت و لپ تاپ را به طور هم زمان به اینترنت 4G متصل کنید.
جالب است بدانید که مودم NZT-77C مجهز به چیپست حرفه ای مدیا تک می باشد. این چیپ در برخی از گوشی موبایل های حرفه ای نیز بکار رفته است. درواقع چیپ مدیا تک، باعث افزایش چشمگیر سرعت اینترنت در این محصول از نزتک شده است! از موارد دیگری که لازم است در نظر بگیرید، فرکانس قابل پشتیبانی می باشد که برای NZT-77C برابر با 2.4 گیگاهرتز میباشد.
مقایسه ویژگی های سخت افزاری مودم های جیبی نزتک NZT-77C و تی پی لینک M7200
مودم NZT-77C و تی پی لینک M7200 دارای دکمه خاموش و روشن هستند. درباره رابط های تی پی لینک M7200، میتوان به پورت microUSB و شیار سیم کارت برای داشتن اتصالی بیسیم (Wi-Fi) اشاره کرد. در مقابل رابط های نزتک 77c، شامل microUSB، شیار سیم کارت و شیار کارت حافظه تا 32 گیگ میباشد. مودم های NZT-77C و تی پی لینک M7200 دارای چراغ نشانه گر وضعیت Wi-Fi، وضعیت اتصال به اینترنت و وضعیت باتری در صفحه نمایش LED خود میباشند.
مقایسه ویژگی های فنی
هردو مودم های جیبی نزتک NZT-77C و تی پی لینک M7200، قابلیت پشتیبانی از SMS را به همراه دارند. هر دو مودم دارای باتری با ظرفیت 2000 میلی آمپر در ساعت میباشند. این باتری با چنین ظرفیتی، قادر است تا 2 ساعت انرژی لازم برای فعالیت مودم را فراهم کند. اما ذکر شده که مودم تیپیلینک تا 8 ساعت و مودم نزتک تا چهار ساعت میتوانند در حالت استندبای روشن بمانند. از ویژگی های دیگر در مودم نزتک 77c و تی پی لینک M7200، که باید مورد توجه قرار گیرد، شبکههای قابل پشتیبانی آنها میباشد، که البته هر دو شبکه های 4G، 3G، 2G را پشتیبانی میکنند.
مودم 4G LTE تی پی لینک M7200 از یک طراحی جمع و جور و کاربرپسند برخوردار است، تنها چیزی که شما نیاز دارید این است که یک سیم کارت وارد کنید و دکمه روشن / خاموش را فشار دهید! پس از آن اینترنت 4Gدر عرض 30 ثانیه قابل استفاده خواهد بود. در مودم نزتک 77c، بواسطه آدرس وب سایتی که داخل بسته بندی مودم NZT-77C قرار گرفته، شما می توانید به آسانی بر مودم خود نظارت کنید، اسم مودم را عوض کنید و وای فای خود را رمز گذاری کنید. البته این قابلیت برای مودم M7200 تی پی لینک هم وجود دارد! با نصب اپلیکیشن tpMiFi روی دستگاههای اندرویدی و یا iOS می توانید به راحتی به مودم M7200 دسترسی داشته باشید و آن را مدیریت کنید.
جمع بندی
همان طور که در قسمت های قبلی این مقاله مطالعه کردید، هر دو مودم های جیبی نزتک NZT-77C و تی پی لینک M7200 دارای ابعاد، قدرت انتقال داده دانلود و آپلود، ظرفیت باتری و شبکه های قابل پشتیبانی مشابه می باشند. این دو مودم جیبی بیسیم در مواردی چون وزن، ظرفیت نگه داری شارژ در حالت استند بای، پورت ها، اپلیکیشن کنترل مودم و قیمت با یکدیگر متفاوت هستند. اما تفاوت قیمت آنها چندان زیاد نمی باشد. بنابراین توصیه می شود که به قابلیت های هریک توجه کرده و بر اساس نیازهای خود مودم مناسب را انتخاب کنید.
نظرات (0)